Qui som

Pack Solutions pertany a Grup Simon Assessors, una empresa amb més de 60 anys d’experiència en el món de l’assessoria i la gestió d’autònoms i empreses.

Solucions per a empreses i particulars des de 1957

Fa més de 60 anys varem decidir exercir una professió dedicada a l’assessorament integral d’empreses i famílies. Una professió que demanda un compromís fort i un servei exigent per permetre als nostres clients viure més tranquils, sentir-se més protegits i acompanyats en la realització del seus projectes i en les problemàtiques que comporten les diferents etapes de la vida. Ens mou un únic objectiu: tenir cura dels clients que confien en nosaltres, i aquest compromís s’uneix a l’excel·lència en la qualitat d’atenció i el servei al client. Aquests són els fonaments de la nostra companyia i aquesta és la visió de Grup Simon, que dóna ple sentit al nostre treball quotidià: Acompanyar i assessorar els nostres clients durant tota la vida

La nostra vocació


La protecció dels nostres clients a través de l'assessorament integral, anticipant-nos a les seves necessitats.

La nostra ambició


Ser referència a la nostra professió a través de la qualitat de servei, d'atenció, d'assessorament i de la nostra àmplia gamma de serveis i productes.

Els nostres compromisos


Reflectir la voluntat del Grup de contribuir al desenvolupament de la societat en la que ens trobem, amb els nostres clients, col·laboradors, proveïdors i medi ambient.

El nostre objectiu


Permetre als nostres clients viure millor, viure més tranquils i sentir-se sempre acompanyats.

VOL SABER QUANT COSTARIEN TOTS AQUESTS SERVEIS A MIDA?

Realitzar Pressupost